Jouw Persoonlijke Verhaal

Ondanks de kou liep ik vergezeld door mijn camera langs het inmiddels zakkende water van de rivier de IJssel. Het landschap veranderde voor mijn ogen. De wolken gingen opzij om de blauwe lucht te tonen, de zonnestralen kwamen even, als op een kindertekening in rechte potloodstreep, stralend op mij af. Het hoge water zakt maar kon ik dat echt zien? Ondertussen verbaasde ik mij over het voortdurende gekwetter van al het rondvliegende gevogelte. Terwijl ik liep, was ik onderdeel geworden van het grote geheel maar ik kon mijzelf niet meenemen in de foto’s omdat ik dan de focus kwijt zou raken op het grote geheel.

Ik zag ineens een parallel met de dagen die ik organiseer. Een dag die gaat over jouw signatuur, waarin je woorden gaat vinden voor jouw verhaal. Jij bent ook onderdeel van een groter geheel. Je weet wat je kunt en kent, dat staat waarschijnlijk op je CV. Wat jou uniek en onderscheidend maakt en waar jouw toegevoegde waarde zit, dat is moeilijker te verwoorden. Tijdens deze dag ga je met behulp van oefeningen en pittige dialogen in beeld brengen wie jij bent. Het persoonlijke verhaal voegen we toe aan jouw CV.

Geïnteresseerd, zoek contact via  info@dewaerdmeester.nl

Jouw Persoonlijke Verhaal

Wil je als eerste een nieuw artikel van mij lezen? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Deel het waar je kan...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GRATIS essaybundel met bijdrage van o.a. Hessiëlle

In deze essaybundel delen negen auteurs hun zoektocht naar een andere toekomst.