Let op, voorverkoop! Het boek wordt 15 november verzonden

Jouw winkelmandje

Product
Aantal
Prijs
Boek Mijn baas draagt ook een onderbroek (#2934)
+
9,13

Jouw gegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Boek Mijn baas draagt ook een onderbroek  × 1 9,13
Subtotaal 9,13
Verzending
9% btw 0,82
Totaal 9,95
  • Je ontvangt een factuur op het opgegeven factuur e-mail adres. Jij of jouw organisatie kan het bedrag rechtstreeks overmaken.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Over de auteurs

Studeerde sociaal economische geschiedenis. Zijn werkzame leven kenmerkt zich door leidinggevende rollen in het publieke en sociale domein. Hij was onder meer directeur bij een centrum voor bezinning en spiritualiteit, bestuurder van GGD Nederland, van ouderenorganisatie Viattence en van het Summa college een mbo-instelling. Hij haalt inspiratie uit reizen, goede gesprekken en de natuur.
Laurent de Vries
(1959)
Studeerde pedagogiek en bedrijfskunde. Ze begon als leerkracht en zocht haar weg naar het management in de kinderopvang. Ze was jarenlang directeur in de zorg. Sinds vijf jaar onderneemt ze succesvol als adviseur en coach met haar bedrijf De Waerdmeester. Zij haalt inspiratie uit haar gezin, goede boeken, muziek en ontmoetingen.
Hessiƫlle Kerkhoff
(1971)