Succesvolle vrouwen

Ieder mens verlangt er naar te leven vanuit de kern en  gezien te worden. In slechts een paar dagen tijd  trof ik maar liefst vier vrouwen, professionals in de publieke sector, die indruk op mij hebben gemaakt. Hoe voegen deze dames waarde toe aan hun (werk) omgeving?

Francisca Zantingh is de drijvende kracht achter ‘ lang leve thuis’ en straalt een tomeloze energie uit. Ze durft tegen de stroom in te ondernemen. Ondanks de moeizame tocht langs de bestaande bureaucratische wegen gelooft ze in de noodzakelijke beschikbaarheid van respijtzorg.

Anne Mieke Omtzingt liet mij kennis maken met haar brede kennis en kijk op gezondheid. De professional Anne Mieke voorziet een tijdperk waarin de zorg drastisch verandert. In de wachtkamer tref ik naast informatie over de overgang en incontinentie ook kaartjes van een yoga docent en voedingsadviseur.

Op advies van een gezamenlijk contact sprak ik met Annet Murre, organisatie coach en eigenaar van de schrijffabriek. Ze wist mij te verrassen met een enorme dosis creativiteit en inzichten.  In gesprek met haar ontstonden weer nieuwe ideeën.

Vivianne Regout deelde haar persoonlijke verhaal tijdens de inspire bijeenkomst van KPGM. Het was prachtig om te zien hoe zij andere vrouwen tot nadenken wist aan te zetten, gewoon door het delen van haar eigen levensreis.

Deze vrouwen kon ik werkelijk zien en ontmoeten omdat ze allemaal leven vanuit hun verlangen. Een diepe overtuiging dat ze iets bij te dragen hebben aan de wereld om hen heen. Naast deze uiterst sterke uitstraling zijn ze bereid te laten zien dat het leven niet over rozen gaat. Ook de zoektocht, het vallen en opstaan mag gezien worden.

En jij, weet jij waar je naar verlangt? Leef jij vanuit jouw diepste overtuiging? Ervaar jij #werkgeluk?

Wil je het onderzoeken, neem dan gerust contact op.

Wil je als eerste een nieuw artikel van mij lezen? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Deel het waar je kan...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GRATIS essaybundel met bijdrage van o.a. Hessiëlle

In deze essaybundel delen negen auteurs hun zoektocht naar een andere toekomst.