Boek: Mijn baas draagt ook een onderbroek

Mijn baas draagt ook een onderbroek bestaat uit een bundeling van brieven die gegarandeerd aanzetten tot doordenken, mijmeren of misschien wel een fijn debat.

5 gedachten over “Boek: Mijn baas draagt ook een onderbroek”

 1. Juist in deze tijd waarin wekelijks boeken over leiderschap verschijnen is dit boek, waarin de eigenheid gevierd wordt, een broodnodige afwisseling. Ik heb de preview in een weekend uitgelezen. Niet alleen leerzaam, maar ook eyeopeners door de geïnterviewde leiders in ‘het bedrijfsleven’.

  Kortom, een aanrader.

 2. Ik heb het brievenboek in twee rukken uitgelezen, het lukte niet in een avond. Door het hele boek heen werd ik heen en weer geslingerd tussen economische waarde en maatschappelijke waarde. In hoeverre kun je hierin een evenwicht vinden? Maar ook de rol van managers: ben je een directieve manager of een coachende manager? Ik denk dat voor heel veel mensen in het boek voldoende voer zit om na te denken, aan de hand van twee mensen die volgens mij ook twijfelen. In ieder geval is het boek een aanrader voor heel veel mensen. Het geeft voldoende stof tot nadenken.

 3. Dank voor jouw ervaring bij het lezen Rein.
  Voor mij is het niet of of maar en en.
  En door de briefwisseling weet ik iets zeker;
  De bereidheid om de mens achter een mening te willen zien leidt tot verbinding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *