Hybride programma

’Signatuur, leiderschap met positieve impact’

Bekijk de video

Video afspelen

Waarom dit programma wat voor jou is

Je bent een leider of manager met de nodige ervaring. Je wilt jezelf onderwerpen aan een zelfonderzoek. Dit mag leiden tot nieuwe inzichten die je in je werk helpen om impact te blijven maken.  

Je hebt een beeld van hoe je het wilt in het werk. Nog harder werken is niet langer de oplossing. Je zoekt naar alternatieven. Je bent bereid om jouw eigen denken en handelen onder de loep te nemen.

Jij bent eraan toe om door te groeien. Om impact te creëren vanuit jouw unieke bijdrage.
Het is de hoogste tijd om in jezelf te investeren.

Dus werk jij op WO / hbo-niveau, heb je verantwoordelijkheden op het gebied van management en/of leiderschap en wil jij je verder ontwikkelen?

Pak dan je kans en doe mee aan het unieke programma ’Signatuur, leiderschap met positieve impact’.

Het programma bestaat uit 4 online modules (4 lessen per module). Iedere les bestaat uit lezen, kijken/luisteren en een doe-opdracht. Na iedere module ontvang je een reactie op jouw logboek en neem je deel aan een online meeting met andere deelnemers.
En natuurlijk krijg je het gelijknamige boek erbij.

Na het doorlopen van het programma:
Dat betekent:
Wat vraagt het van jou:

Aanmelden

Inschrijven kan continu. In-company is mogelijk na overleg

Het in zinvol om vooraf te bellen om af te stemmen of dit programma jou verder helpt. 

Leiderschap krijgt optimaal vorm wanneer jij jouw signatuur kent en omarmt. Een goede leider is geen alleskunner maar kent eigen kracht en weet hoe deze in te zetten of in te houden.  Het kennen van je talenten gaat een paar slagen dieper dan inzicht in wat je al bewezen hebt of wat jij je eigen hebt gemaakt. Het omschrijft op basis van drijfveren specifiek jouw talenten (wat je wilt) dit onderscheidt zich van wat je kunt (capaciteit en aangeleerd) en wat je moet vanuit je omgeving. Ofwel, het geeft aan waar jij je vanzelfsprekend goed in bent. Omdat het je zo weinig moeite kost ben jij je er mogelijk nog niet bewust van.

De Talent Motivatie Analyse geeft inzicht wat jij moeiteloos doet en vanzelfsprekend vindt en waar je op kracht en doorzettingsvermogen dingen doet. Die laatste kosten vaak energie. De analyse brengt ook de dynamiek die in jou is in beeld. Benut je jouw talenten optimaal en hoe zit dat met die van de mensen die je aanstuurt? Je leert naar jezelf en mensen om je heen kijken zonder waarde oordeel.  Het ondersteund bij het ontdekken van jouw signatuur en de impact die je daarmee kunt hebben op je werk. 

In combinatie met het kennen van je Talent Motivatie Analyse haal je het optimale uit het programma ’Signatuur, leiderschap met positieve impact’, en zorg je ervoor dat jij jouw signatuur kunt leven en daarmee je leiderschap duurzaam ontwikkeld.

Door de Talent Motivatie Analyse  in het begin van het online programma uit te voeren kan je de inzichten optimaal gebruiken in de lessen. Je vult een vragenlijst in, de uitkomst bespreken we in een  één op één sessie. Hierin verbinden we de uitkomst van de rapportage aan jouw persoonlijke verhaal en ervaringen. Zo duiden we de uitkomst die vervolgens voeding bieden voor je verdere deelname aan het programma. 

 

Signatuur + Talent Motivatie analyse (Online/Offline)

programma
2100
  • Online Programma
  • 4 Live dagdelen
  • Op jouw tijd
  • Aandacht voor jou
  • talent motivatie analyse
Bundel
Heb je nog vragen of wil je afstemmen of dit programma aansluit op jouw doelen?

GRATIS essaybundel met bijdrage van o.a. Hessiëlle

In deze essaybundel delen negen auteurs hun zoektocht naar een andere toekomst.