Hybride programma

’Signatuur, leiderschap met positieve impact’

Bekijk de video

Video afspelen

Waarom dit programma wat voor jou is

Je hebt het gevoel voortdurend te moeten voldoen aan wat anderen van jou willen. Elke dag zit vol met urgente zaken.

Daardoor kom je niet toe aan hoe jij denkt dat het goed zou zijn.
Het gedrag dat jij om je heen ziet is niet wat je verwacht. Je voelt je regelmatig futloos of snel geïrriteerd.

Jij bent eraan toe om door te groeien. Om impact te creëren vanuit jouw unieke bijdrage.
Het is de hoogste tijd om in jezelf te investeren.

Dus werk jij op WO / hbo-niveau, heb je verantwoordelijkheden op het gebied van management en/of leiderschap en wil jij je verder ontwikkelen?

Pak dan je kans en doe mee aan het unieke programma ’Signatuur, leiderschap met positieve impact’.

Het programma bestaat uit 4 online modules (4 lessen per module). Iedere les bestaat uit lezen, kijken/luisteren en een doe-opdracht. Na iedere module ontvang je een reactie op jouw logboek en neem je deel aan een online meeting met andere deelnemers.
En natuurlijk krijg je het gelijknamige boek erbij.

Na het doorlopen van het programma:
Dat betekent:
Wat vraagt het van jou:

Aanmelden

Inschrijven kan continu. In-company is mogelijk na overleg

De online groepsbijeenkomsten van het voorjaarsprogramma  zijn in volle gang.

Het in zinvol om vooraf te bellen om af te stemmen of dit programma jou verder helpt. 

SIGNATUUR: Hybride (Online + Offline)

programma
1400
  • Online Programma
  • 4 Live dagdelen
  • Op jouw tijd
  • Aandacht voor jou
  •  
uniek

Signatuur + Kerntalenten (Online/Offline)

programma
2950
  • Online Programma
  • 4 Live dagdelen
  • Op jouw tijd
  • Aandacht voor jou
  • Kerntalentenanalyse
Bundel

Leiderschap krijgt optimaal vorm wanneer jij jouw signatuur kent en omarmt. Een goede leider is geen alleskunner maar kent eigen talent en weet waar anderen aanvullend zijn.

Het kennen van je KernTalenten gaat een paar slagen dieper dan inzicht in wat je al bewezen hebt of wat jij je eigen hebt gemaakt. Het omschrijft specifiek jouw aard (van het beestje), je (onbenutte) potentieel en je intrinsieke motivatie. Ofwel, het geeft aan waar jij je bed voor uit komt.

De KernTalenten analyse geeft o.a. inzicht in je natuurlijke energiegevers en de zaken die energie kosten. Het maakt zichtbaar in welke omgeving jij het maximale uit jezelf haalt en het maximale haalt uit de mensen die jij aanstuurt. Het laat jou objectief en zonder filters kijken naar jezelf en ondersteund je bij een frisse blik op mens en organisatie. Met 94 miljard mogelijke profielen krijg je inzicht in jezelf als uniek mens.

Jouw kern vinden we terug in wat jij leuk vond als kind. Een voorbeeld: kinderen spelen niet met Lego om creatief te worden, maar kinderen spelen met Lego omdat ze al creatief zijn. Het zit in de aard, in het karakter van het kind om zich creatief bezig te houden en het spelen met Lego is daar een uiting van.

De uitkomsten uit de KernTalenten analyse gaan je leven lang mee en veranderen niet door ervaring die jij opdoet of lessen die je leert. Het geeft aan wie jij ten diepste bent. Het leert je begrijpen hoe jouw huidige gedrag beïnvloed wordt door wie jij bent. Het beeld wat je uit de KernTalenten analyse terugkrijgt gaat op voor ‘jouw zijn’, zowel in zakelijk als ook in de privé setting. Je krijgt concreet inzicht waar voor jou toekomstige keuzes aan moeten voldoen.

In combinatie met het kennen van je KernTalenten haal je het optimale uit het programma ’Signatuur, leiderschap met positieve impact’, en zorg je ervoor dat jij jouw signatuur kunt leven en daarmee je leiderschap duurzaam ontwikkeld.

Door de KernTalentenanalyse in het begin van het online programma uit te voeren kan je de inzichten optimaal gebruiken in de lessen. Je ontvangt als opwarmer een vragenlijst over wat jij deed als kind. We stellen vervolgens in een gesprek van 2,5 uur nauwkeurig de KernTalenten vast en je krijgt uitleg over de eerste inzichten. Dit vormt de basis voor de uitgebreide persoonlijke rapportage die op je deurmat valt.

We nemen vervolgens de tijd om samen dit door te nemen en in te gaan op je vragen, een verdiepend gesprek vind plaats na drie maanden en zorgt dat je de inzichten optimaal eigen maakt en alles eruit haalt. Je hebt de keus tussen videogesprekken of je komt langs op ons kantoor in Zwolle.

Heb je nog vragen of wil je afstemmen of dit programma aansluit op jouw doelen?

GRATIS essaybundel met bijdrage van o.a. Hessiëlle

In deze essaybundel delen negen auteurs hun zoektocht naar een andere toekomst.