Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
1499

Welkom

Hoe zit je er bij? Heb je er zin in, een klein beetje gezonde spanning, nieuwsgierig misschien? Hopelijk heb je goed voor jezelf gezorgd. Iets te drinken in de buurt, mogelijke verstoringen zoveel als mogelijk gereduceerd? Het voordeel van dit online programma is dat jij het voornamelijk in je eigen tempo kunt doen. Ik adviseer je, op basis van eerdere ervaringen van deelnemers, om wel een vorm van ritme of planning in te bouwen. Onze online groepsontmoetingen zijn hierbij markerings-momenten.

Je gaat in deze module aan de slag met de invloed van jouw herkomst. Ga er vanuit dat er geen goed of fout is. Geniet van de reis. 

Herkomst

Iedere generatie gaat op een andere wijze om met familieverhalen en ervaringen. De tijdsgeest is daarop van invloed. Het is niet vanzelfsprekend dat anekdotes, eigen-aardigheden of zelfs traumatische ervaringen van jouw voorouders verhalend door worden gegeven. Op gedrag- en gevoelsniveau nemen we het als kind wel waar. Slechts een enkele herinnering is al ruim voldoende om je te realiseren wat de impact op jou is geweest. 

De kennis en de ervaring door de opdrachten in deze module zullen hun effect niet slechts tijdens deze module hebben maar doorwerken op langere termijn. Geniet dus van wat er nu maar ook later nog boven komt drijven.