Informatie avond integraal organiseren

Wil je kennismaken met De Waerdmeester en ervaren hoe er vanuit een integrale benadering gekeken en gewerkt wordt met organisaties, teams en individuen? Dan is dit een uitgelezen kans. Op deze avond neemt Hessiëlle je niet slechts mee in een stukje theoretische onderbouwing. Je gaat namelijk ook zelf ervaren hoe jij jouw kijk kunt verbreden. Je zult nieuwe inzichten opdoen en met energie naar huis gaan.

Woensdagavond 16 mei 19:30 – 22:00

Locatie:  Zalk

Tarief: 35 euro ex btw

 

organisatie – opstellingen

Wil je meer inzicht in de vraagstukken die jou op dit moment bezighouden? Worstel je met vragen over voldoende zichtbaar zijn in je functie; of waarom de samenwerking met collega’s zo stroef verloopt? Worstel je met vragen als; ‘waarom is er zoveel ontevredenheid in mijn team?’ of ‘ hoe zijn die wandelgangen circuits ontstaan?’  Vooral voor die vragen, die je al langer bezig houden, waar je misschien al van alles aan hebt proberen e doen, maar op een of andere manier niet heel veel verder mee komt, kunnen opstellingen een uitkomst bieden.

Met een opstelling krijg je inzicht in de diepere oorzaak van een probleem. Vaak is het verkregen inzicht al voldoende voor een diepgaande verandering.

Door wie? Een unieke samenwerking tussen Mieke van Bussel van Kiem training en coaching en Hessiëlle van Dam van De Waerdmeester. Beide trainers zijn uitermate goed in staat om vanuit rust en waarneming jou inzichten te geven in vraagstukken die spelen. Op die manier kom jij in beweging. Deze dag staat in het teken van de groepswijsheid. Je staat er niet alleen voor! Als je nog niet eerder hebt kennis gemaakt met Mieke of Hessiëlle zal er een telefonische voorbespreking zijn zodat je goed voorbereid mee kan doen.

Vrijdag 22 juni 2018 de  hele dag

Locatie Dominicanenklooster, Stadsdam 1 6851 AH Huissen

Tarief: 165 euro ex btw inclusief warm lunch buffet