De Waerdmeester helpt teams en individuele professionals in de publieke sector met (her)vinden van hun talent, door coaching en interim management.

Marjolein van Deuveren

“Bij mijn vorige werkgever kreeg ik langzaam maar gestaag een nieuwe rol in de organisatie toebedeeld. De economie bevond zich op zijn dieptepunt en met mijn ‘hands on’ mentaliteit wilde ik mij toch volledig inzetten en samen deze slechte jaren door te komen.
Maar het plezier in mijn werk was kwijt. In die mate dat mijn humeur er onder begon te leiden, mijn energieniveau op een dieptepunt kwam en langzamerhand het geloof in mijzelf aan het verdwijnen was. Dit laatste zorgde ervoor dat ik wist dat de tijd daar was om actie te ondernemen.
Mijn gesprek en training  met Hessielle heeft er voor gezorgd dat ik in contact kwam met mijn kern. Wie ben ik en wat wil ik. Door haar directe vragen en enthousiasme vond ik de antwoorden. De antwoorden waarvan je zelf ook wist dat ze er waren kwamen boven drijven. Dit gaf mij de kracht en de moed om verdere stappen te ondernemen. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met de onderneming waar ik altijd al heb willen werken. En jawel, sinds juli 2017 ben ik daar werkzaam en kan ik mijn passie uitvoeren. Elke dag ben ik bezig met de “schoonheid der dingen” en maak ik de wereld een beetje mooier. De Waerdmeester heeft mijn creativiteit weer laten stromen!”

Klik op de naam om de referent en zijn/haar ervaring of review in beeld te zien en te horen;

Mevr. J. Dirksen Hoofd Zorg en Welzijn VV&T

‘Wat Hessiëlle  (De Waerdmeester) voor mij betekend heeft, is mij in mijn kracht zetten, door te leren heel dicht bij mijzelf te blijven.’

Dhr. J. van der Poel MBA Algemeen directeur bij de Federatie van scholen Veluwezoom en IJsselstreek

‘ Het is iemand die goed kan luisteren, die door kan vragen, die betrokken is.’